SÆRLIGE BEHOV HOS ROYAL UNIBREW KRÆVEDE SÆRLIGE VENTILER

Indtil for nyligt, gav håndteringen af humle givet Royal Unibrew store udfordringer. De høje temperaturer (90-100°C) som bruges ved kogning af humle, ødelagde den indvendige gummibeklædning i butterfly-ventilerne, som herefter sprang læk.

I tæt samarbejde med den tekniske afdeling i Royal Unibrew, lykkes det AVK Flow Control at finde en løsning som kunne klare udfordringen.

Butterfly-ventilen ”Bianca” fra InterApp (en del af AVK-gruppen) blev løsningen. Ventilen er beklædt med PTDFE (teflon) med EPDM backup, og har en syrebestandig ståldisk 1.4408. Ventilen betjenes af en pneumatisk aktuator, som AVK Flow Control også leverer.

Ventilen virker perfekt! Udfordringerne med de høje temperaturer er løst, og Royal Unibrew er glade for løsningen og for løsningsprocessen.

AVK Flow Control har det danske DVFA-godekendelse i henhold til EU1935 – 2004, så alle vores ventiler kan benyttes i til fødevare fremstilling. AVK Flow Control leverer også gummimaterialer i henhold til FDA.

FIND MERE INFORMATION OM PRODUKTET HER…

Centric Butterfly Valve ”Bianca”

Body in ductile iron. Shaft and disc in stainless steel, PFA lined. Liner in PTFE. Manually pneumatically or electrically operated.

OM ROYAL UNIBREW

Royal Unibrew af en af Nordeuropas førende regionale producent af drikkevarer. Bryggeriet producerer øl af eget mærke, foruden flasketapning af PepsiCo og Heineken produkter. I 2015 solgte bryggeriet 9.1 mio hl drikkevarer. Royal Unibrew er representeret internationalt gennem bryggerier over hele verden, og distribuere globalt.