Powergeneration

OPTIMALE VENTILLØSNINGER
TIL ENERGISEKTOREN

OPTIMALE VENTILLØSNINGER
TIL PROCESINDUSTRIEN

OPTIMALE VENTILLØSNINGER
TIL MARINE-SEKTOREN

oil_gas

OPTIMALE VENTILLØSNINGER 
TIL OLIE- OG GASANLÆG

OPTIMALE VENTILLØSNINGER 
TIL MINEDRIFT

AVK FLOW CONTROL LEVERER AVANCEREDE VENTILLØSNINGER BASERET PÅ ET INDGÅENDE KENDSKAB OG FORSTÅELSE FOR DERES ANVENDELSESOMRÅDER OG DE OPGAVER DE SKAL LØSE. 

Med verdens førende virksomheder og producenter indenfor industrielle ventiler i ryggen, vil du til enhver tid kunne forvente høj og stabil kvalitet og service.

AVK FLOW CONTOL – EN DEL AF AVK GROUP

AVK Group er et privatejet industriel foretagende, som i skrivende stund omfatter 77 virksomheder. AVK’s kerneforretning er produktion af ventiler, hydranter og tilbehør til vand- og gasnetværk, spildevandshåndtering og brandbekæmpelse.
Herudover har AVK opbygget en række stærke brands, som leverer ventiler til behandling af vand, dæmninger og reservoirer, VVS, kemisk processering, marine og andre industrielle sektorer.
AVKs produkter er tilpasset internationale standarder og bliver solgt i over 80 lande i hele verden. Når man handler med AVK Group kan man forvente kvalitet, pålidelighed, funktionalitet og lang driftslevetid.

VORES LØFTER…

#1

FORVENT KENDSKAB OG FORSTÅELSE
FOR OPGAVEN OG ANVENDELSEN

Det kræver indgående ekspertise at vælge den rigtige løsning, så vores kunder får den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi ved, at netop din industri kræver en høj grad af kendskab og forståelse for anvendelse – så vi har gjort det til vores højeste prioritet at være i stand til at imødekomme dit behov med en solid ekspertise.

#2

FORVENT KOMPETENT
LOKAL SUPPORT

Selv om vores geografiske tilstedeværelse og produktrækkevidde er global, er vores fokus på det lokale! Vi holder os tæt på vores kunder under hele forløbet, og den nærhed giver os den bedste mulighed for at forstå vores kunders behov, og skræddersy vores løsninger til at passe.

#3

FORVENT INTERNATIONAL
KOORDINATION

AVK globalt førende indenfor dens industri, og er stærkt tilstede over hele verden. Vore kunder forventer en partner, som er i stand til at kombinere produkt-portoføljen og priseffektiviten som en global leder, med fleksibiliteten og tilpasningen af et lokalt team.